15.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal în apropiere de comuna Almăj

Accident mortal în apropiere de comuna Almăj

Un doljean, de 52 de ani, și-a pierdut viața luni seară, fiind lovit în plin de un autoturism în timp ce încerca să traverseze neregulamentar Drumul European 70, în apropierea comunei Almăj.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că, luni seară, în jurul orei 21.00, bucureşteanul Daniel Pițurlea, de 51 de ani, care conducea un autoturism Mercedes pe DE 70, dinspre Filiaşi către Craiova, în apropierea comunei Almăj l-a accidentat pe Marin Cărămizaru, de 52 de ani, din comuna Brădeşti. La locul accidentului a fost trimisă o ambulanţă, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă, care a murit la scurt timp după ce a fost lovită de Mercedesul condus de Piţurlea. Din cercetările făcute de polițiștii de la Rutieră s-a stabilit că pietonul este responsabil de producerea accidentului, pentru că s-a angajat în traversarea DE 70 printr-un loc nepermis şi fără să se asigure.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că în cazul acestui accident mortal se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă, urmând să se stabilească împrejurările în care bărbatul de 52 de ani şi-a pierdut viaţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS