30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalLa furat de whisky în hipermarket

La furat de whisky în hipermarket

Un tânăr de 25 de ani din Craiova este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat după ce, sâmbătă noapte, a fost prins în timp ce încerca să sustragă două sticle de whisky din hipermarketul Auchan din municipiul Craiova.
Sâmbătă noapte, în jurul orei 22.30, poliţiştii Secţiei 3 au fost anunţaţi de agenţi de pază ai hipermarketului Auchan din Craiova despre faptul că au surprins un tânăr care încerca să plece din magazin fără să achite două sticle de whisky. La fața locului a fost trimis un echipaj de poliţişti, care a stabilit că suspectul este Ionuţ Petcu, de 25 de ani, din Craiova, asupra căruia au fost găsite două sticle de whisky Singleton şi Jack Daniel’s Gentleman, în valoare totală de 262.63 lei. Sticlele de whisky au fost înapoiate reprezentanţilor Auchan, iar pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Pe 3 ianuarie, anul acesta, un elev de 14 ani a fost prins în timp ce încerca să fure două sticle de whisky din hipermarketul Kaufland din cartierul Craioviţa Nouă. În acest caz, poliţiştii au stabilit că este vorba de Mihai M., de 14 ani, care, cu o zi înainte, furase din acelaşi hipermarket alte patru sticle de whisky, pe care le vânduse cu 80 de lei unui craiovean. Tot în ianuarie, agenţii de pază ai Auchan au surprins-o pe Mihaela Mitrică, de 32 de ani, din Craiova, care sustrăsese din magazin chiloţi şi sutiene în valoare totală de 284,37 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS