24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalA căzut cu maşina în groapă

A căzut cu maşina în groapă

Un şofer din Craiova s-a ales cu o amendă de 400 de lei şi cu maşina avariată, după ce, în noaptea de luni spre marţi, a căzut cu Mercedesul pe care îl conducea într-o groapă de pe şantierul pasajului suprateran care se construieşte pe strada Calea Bucureşti din municipiu

Muncitorii care lucrează la pasajul suprateran de la kilometrul zero al municipiului Craiova au descoperit, când au ajuns ieri-dimineaţă pe şantier, un Mercedes ML 320 înmatriculat în Marea Britanie care era înfipt în fundaţia unui pilon la care lucraseră cu o zi în urmă.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au precizat că incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.00. Oamenii legii au stabilit că şoferul Mercedesului, Pavel Furiş, de 41 de ani, din Craiova, care circula pe Calea Bucureşti dinspre bulevardul Nicolae Titulescu, la intersecţia cu strada Filantropiei a intrat pe şantier, deşi în zonă erau montate indicatoare care interzic accesul autovehiculelor pe acel sector de drum.
Se pare că Furiş a mers o bună bucată de drum până să îşi dea seama că nu are pe unde ieşi şi s-a hotărât să întoarcă. Chiar la kilometrul zero, şoferul nu a observat groapa făcută pentru fundaţia unui pilon şi a intrat în ea. Oamenii legii au mai precizat că şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Poliţiştii de la Rutieră au hotărât să îl amendeze pe Pavel Furiş cu 400 de lei pentru că nu a respectat semnificaţia indicatoarelor care interzic accesul pe acel segment de drum.
Un alt incident în care a fost implicată o maşină de teren înmatriculată în Marea Britanie a fost înregistrat la începutul lunii august. Un şofer a reuşit să blocheze strada Iancu Jianu din Craiova şi să lase mai multe locuinţe din zonă fără curent şi internet, după ce a lovit cu maşina şi a rupt trei stâlpi de pe marginea drumului. După accident, şoferul a fugit cu tot cu maşina avariată. Poliţiştii au reuşit atunci să afle că a fost vorba de un jeep de culoare neagră, înmatriculat în Marea Britanie, însă nu l-au identificat pe şofer nici până acum. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

42 COMENTARII