30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a răsturnat în faţa benzinăriei

S-a răsturnat în faţa benzinăriei

Un bărbat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova duminică seară, după ce a pierdut controlul direcţiei maşinii pe care o conducea pe bulevardul Decebal din municipiul Craiova şi s-a răsturnat.
Din cercetările poliţiştilor de la Rutieră s-a stabilit că Liviu Lungu, de 60 de ani, din Craiova, care conducea dumnică seară, în jurul orei 21.00, un Cielo pe bulevardul Decebal, în faţa benzinăriei Mol a pierdut controlul direcţiei, a lovit o bordură de pe partea stângă a drumului, după care a acroşat două indicatoare şi un copac şi s-a răsturnat.
La faţa locului a ajuns o ambulanţă, dar şi o autospecială a pompierilor doljeni, pentru că instalaţia GPL care era montată pe Cielo a fost avariată şi pierdea gaze. Potrivit poliţiştilor doljeni, în urma accidentului, şoferul, care era singur în maşină, a suferit o fractură de piramidă nazală, fiind transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a produs din cauza neatenţiei în conducere a şoferului şi din cauza vitezei excesive cu care circula acesta. Oamenii legii au precizat că Liviu Lungu nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza unei intervenţii chirurgicale suferite de acesta de curând în zona gâtului. În schimb, i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII