17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn tânăr din Dobroteasa s-a spânzurat

Un tânăr din Dobroteasa s-a spânzurat

Un bărbat de 28 de ani, din comuna olteană Dobroteasa s-a spânzurat marţi de un stâlp de curent electric, în urma unor certuri pe care le-a avut cu familia. Cadavrul bărbatului a fost găsit de un coleg de serviciu, iar pompierii au intervenit pentru a-l da jos.

Un tânăr din comuna Dobroteasa s-a spânzurat marţi de un stâlp de curent electric. Bărbatul a recurs la acest gest în urma unor certuri pe care le-a avut cu familia. Florin Dulugeac, de 28 de ani, a fost găsit atârnând, la o înălţime de aproximativ 15 metri, de un stâlp de curent electric situat la marginea unei păduri din comuna Sâmbureşti. Colegul de serviciu care l-a găsit a sunat imediat la 112. „Lucram amândoi ca paznici la o discotecă din comuna Sâmbureşti. Luni noapte, în jurul orei 4.00, mi-a spus că pleacă până acasă şi se întoarce pe la 8.00. De dimineaţă m-au anunţat părinţii lui că a dispărut. L-am căutat prin toată comuna, iar în jurul orei 14.00 l-am găsit atârnând de stâlpul de curent electric“, a declarat Ion Cojocaru, colegul de serviciu al tânărului. Cadavrul lui Florin Dulugeac a fost coborât de pe stâlp de pompieri după aproape două ore. Deoarece pompierii Detaşamentului Drăgăşani, care interveniseră pentru degajarea cadavrului, nu au în dotare o autoscară mecanică, s-a apelat la cei din Slatina. „Cu ajutorul autoscării mecanice, pompierii au reuşit să coboare cadavrul bărbatului. Acesta se afla la o înălţime de aproximativ 15 metri. Cazul a fost preluat de poliţie“, a declarat sergent major Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.

Tânărul avea probleme cu băutura

Familia tânărului spune că acesta avea probleme cu băutura, motiv pentru care se certa des cu tatăl său. Bărbatul avea o pensie de handicap pe care o cheltuia numai pe băutură, fără a-şi ajuta familia. „Se certa mereu cu tatăl său din cauza banilor. Băiatul avea o pensie de handicap, dar nu dădea nici un leu în casă. Toţi banii pe care îi primea îi cheltuia pe băutură. Soţul îl certa mereu şi îl ruga să nu mai bea. A mai ameninţat că se omoară, dar nu l-am crezut în stare de aşa ceva“, a declarat Ioana Dulugeac, mama sinucigaşului. „În ultima vreme cheltuia toţi banii numai pe băutură. Se certa foarte des cu tata. Cred că acesta este şi motivul pentru care a recurs la acest gest“, a spus Nicoleta Niţu, sora lui Florin Dulugeac.
Poliţiştii au găsit un bilet de adio adresat familiei: „M-am spânzurat. Mă găsiţi la morgă“. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necroposiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII