22.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalLovite pe trecerea de pietoni

Lovite pe trecerea de pietoni

O femeie de 66 de ani a ajuns ieri-seară la spital cu multiple fracturi, după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni de la intersecţia străzilor Elena Teodorini şi Calea Brestei, din Craiova. Martorii spun că Maria Mărgăritescu, de 66 de ani, a traversat strada pe zebră venind dinspre strada Elena Teodorini când a fost lovită de o Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare B-65-ZFY, condus de Andrei Bogdan, de 25 de ani.
Şoferul nu avea viteză, altfel o omora. A lovit-o, femeia s-a izbit de parbriz, apoi a căzut la pământ“, a spus unul dintre cei prezenţi la locul accidentului. Andrei Bogdan a declarat poliţiei că nu a văzut-o pe victimă la timp.
Şi o elevă de 11 ani, din Gorj, a fost accidentată tot pe trecerea de pietoni de un şofer care nu a acordat prioritate. Din fericire, minora nu a fost grav rănită. Fata a fost transportată la spital, iar şoferul a rămas fără permis, pentru următoarele 60 de zile. Potrivit poliţiştilor, bărbatul de 28 de ani nu a acordat prioritate pietonilor aflaţi pe trecere. Acesta va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII