23.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljRaziile continuă în Dolj

Raziile continuă în Dolj

Poliţiştii şi jandarmii doljeni continuă programul „Craiova, municipiu în siguranţă“. Vineri şi sâmbătă, aceştia au organizat mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a faptelor săvârşite cu violenţă şi a altor fapte de natură antisocială.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii şi jandarmii au acţionat în localităţile limitrofe municipiului Craiova. Au fost verificate şapte discoteci, zece baruri şi 31 de autovehicule. Au fost legitimate 155 de persoane, dintre care 47 au fost controlate de arme albe, fiind constatate două infracţiuni şi 11 abateri de natură contravenţională, sancţionate cu amenzi în valoare de 1.800 de lei.

Vineri şi sâmbătă, au fost organizate razii în Craiova, urmărindu-se prevenirea şi combaterea infracţiunilor stradale, a celor de trafic şi consum ilicit de droguri, a celor informatice, precum şi a infracţiunilor de trafic de fiinţe umane. Au fost verificate 58 de locuri şi medii pretabile comiterii unor fapte antisociale, 22 de localuri de alimentaţie publică, zece săli de internet şi 56 de autovehicule.

Poliţiştii şi jandarmii au legitimat 426 de persoane, dintre acestea, 244 fiind controlate de arme albe, droguri sau carduri clonate. În urma acţiunilor, au fost sancţionate zece persoane cu amenzi în valoare totală de 6.340 de lei.

Alături de poliţişti şi jandarmi, au acţionat şi agenţii de la Rutieră, aceştia executând în Craiova o acţiune pentru prevenirea accidentelor cauzate de excesul de viteză. Poliţiştii au aplicat 231 de sancţiuni contravenţionale, dintre care pentru viteză 139, în valoare totală de 15.490 de lei.

De asemenea, 11 şoferi s-au ales cu permisul de conducere suspendat.

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII