30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalNoaptea incendiilor

Noaptea incendiilor

Pompierii doljeni au fost solicitati, luni noapte, pentru stingerea a doua incendii, unul care a cuprins o moara, iar celalalt izbucnit la magazia unui craiovean. Primul incendiu s-a produs in jurul orei 1.30, in localitea doljeana Gângiova, la moara care ii apartine lui Constantin Turna, din localitate.


Pâna când flacarile au fost lichidate de pompierii din Bechet, a ars acoperisul pe o suprafata de circa 250 de metri patrati, dar si trei tone de faina si doua tone de porumb, pagubele fiind estimate la circa doua miliarde de lei. Tot luni noaptea, pompierii doljeni au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit in gospodaria lui Nicolae Padeanu, de pe strada Arnota din Craiova. In acest caz s-a intervenit cu trei autospeciale intrucât exista pericolul extinderii focului de la magazia de lemne la casa vecina.


Au ars circa doua tone de lemne si magazia in care acestea erau depozitate. Daca in acest caz pompierii au stabilit ca focul a pornit de la o tigara aruncata la intâmplare, in cazul incendiului de la moara lui Constantin Turna, ancheta este in curs de desfasurare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS