30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoua românce si-au pierdut viata

Doua românce si-au pierdut viata

Doua românce si-au pierdut viata in urma atentatului sinucigas care a avut loc luni in Tel Aviv. Dupa cum informeaza site-ul jpost.com, in total noua persoane au murit si aproximativ 60 au fost ranite, dupa ce un atentator a detonat incarcatura de explozibil pe care o avea asupra lui in fata unui fast-food dintr-o statie veche de autobuz din cartierul Neveh Sha’anan din Tel Aviv, zona frecventata in special de muncitorii straini.


Dintre persoanele decedate, patru erau femei si cinci barbati. Recent a fost facuta publica identitatea a opt dintre persoanele care si-au pierdut viata.


Victimele de nationalitate româna sunt Piroshka Boda, de 50 de ani, si Rosalia Basalia, de 48 de ani.


De asemenea, lista persoanelor decedate este completata cu Philip Balahsan, de 45 de ani, din Ashdod, Victor Erez, de 60 de ani, din Givatayim, Binyamin Hafuta, din localitatea Lod, paznicul restaurantului fast-food, Ariel Darhi, din Bat Yam, Lili Yunis, de 42 de ani, din Oranit, si David Shmuelov, de 28 de ani, din Holon.


Atentatul a fost revendicat de membrii miscarii radicale Jihadul Islamic, care au subliniat ca a fost o actiune de autoaparare. Atacul a avut loc cu putin inainte de prima sedinta a noului parlament israelian. Comunitatea internationala a condamnat cu severitate atentatul sinucigas, cu atât mai mult cu cât acesta a avut loc in saptamâna sfânta de Pesah.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU