19.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalFemeie de 40 de ani inecata

Femeie de 40 de ani inecata

O femeie de 40 ani din satul Scapau, comuna Devesel, judetul Mehedinti, a fost gasita moarta in fântâna casei unde locuia. Elena Mirun se mutase in urma cu câtiva ani in locuinta concubinului ei, Ion Iorga, de 73 de ani. Barbatul, care a fost un om gospodar si a dorit sa aiba de toate in gospodaria lui, a tocmit câtiva fântânari sa faca un put intr-una dintre camerele casei. Astfel, nu mai trebuia sa mearga afara, prin frig, sa ia apa.


Ieri-dimineata, Elena s-a dus la toaleta care era amenajata in aceeasi camera. Aceasta s-a dezechilibrat si a cazut in fântâna de 20 de metri. „Femeia s-a dezechilibrat si a cazut in fântâna. Pe corp nu sunt semne de violenta. Politia ancheteaza in continuare cazul pentru aflarea tuturor imprejurarilor care au stat la baza acestui accident“, a declarat comisarul de politie Dan Patrutescu.


Ion Iorga a auzit zgomotele din camera respectiva si s-a dus repede sa vada ce se intâmpla, insa a fost prea târziu. „Am auzit zgomote puternice si am fugit la fântâna, sotia mea cazuse in apa. Am strigat la vecini dupa ajutor, dar era prea târziu, Ileana mea murise“, a povestit plângând Ion Iorga.


Doua echipaje de pompieri de la ISU Mehedinti au intervenit pentru a scoate cadavrul. Operatiunea a fost foarte dificila din cauza spatiului ingust din camera si a capacului fântânii care cazuse peste femeie. „Foarte greu, a trebuit sa coborâm de mai multe ori la peste 20 de metri in fântâna, unde cu ajutorul frânghiilor am legat prima data capacul de fier, dupa care am prins si cadavrul. Acesta fost scos la suprafata dupa aproape patru ore de la accident“, a declarat ofiterul care a coordonat operatiunea pompierilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS