Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Economie

CEO pune biciul pe datornici

Economie - Eugen MARUTA
(citeste alte articole de acelasi autor »)


CEO nu face nici angajări, nici disponibilizări în 20130 vizualizari
Duminică, 10 Martie 2013 - 18:51
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Complexul Energetic Oltenia (CEO) va trebui să achiziţioneze în acest an certificate de CO2 în valoare de peste zece milioane de euro pentru a putea să funcţioneze. Fondul pentru cumpărarea certificatelor de pe Bursă a fost deja constituit, avându-se în vedere că producţia de energie este direct legată de posesia certificatelor de CO2, care îi permit Complexului Energetic Oltenia să emită anual o anumită cantitate de dioxid de carbon, în funcţie şi de numărul certificatelor pe care şi le permite să le achiziţioneze. Practic, dacă nu deţine certificatele de emisii de CO2, Complexul Energetic Oltenia…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Comunitate