18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriTrend Micro Internet Security Pro

Trend Micro Internet Security Pro

Compania de soluţii IT de securitate Trend Micro estimează pentru 2007 un avans al vânzărilor pe piaţa românească de 25-27% faţă de 2006, iar pentru anul viitor estimează creşteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.

„Ne aşteptăm ca la finalul acestui an vânzările de soluţii Trend Micro în România să fie cu 25-27% mai mari decât în 2006. Pentru 2008 estimăm o creştere de cel puţin 30% faţă de 2007, bazată pe o creştere mai accelerată în segmentul de business“, a precizat Gabriela Mechea.

Din totalul vânzărilor de soluţii Trend Micro în România, 51% provin din zona enterprise, 26% din zona IMM şi 23% din segmentul home user, utilizatorii individuali sau firmele foarte mici.

„Soluţiile Trend Micro se comercializează şi on line, în magazinul gecadshop.ro, alături de alte produse software. În privinţa structurii vânzărilor on line, cele mai căutate sunt aplicaţiile de securitate Trend Micro şi Kaspersky, programele de grafică, aplicaţiile de tip office Microsoft Windows, Microsoft Office, aplicaţiile de proiectare asistată Autodesk, dar şi jocurile pentru PC“, a mai spus Gabriela Mechea.

Produse lansate pe piaţa românească

Compania a lansat şi în România două noi produse din gama aplicaţiilor de securitate destinate utilizatorilor individuali Trend Micro Internet Security 2008 şi Trend Micro Internet Security Pro. Ambele soluţii sunt disponibile în ţara noastră prin Gecad Net, unic distribuitor Trend Micro.

Cele două aplicaţii protejează consumatorii împotriva unei serii foarte largi de ameninţări web şi asigură o viteză de scanare cu 30% mai mare decât aplicaţiile concurente.

Trend Micro Internet Security Pro este vârf de gamă şi oferă protecţie completă utilizatorilor, atât pe computerul de acasă, cât şi pe laptop, atunci când aceştia se află în deplasare, indiferent de acţiunile pe care le efectuează on line – trimiterea şi recepţionarea de e-mail-uri, navigarea pe internet sau tranzacţii on line banking. Trend Micro Internet Security 2008 este destinat mai ales celor care utilizează frecvent internetul pentru navigare, de acasă.

Noul Trend Micro Internet Security Pro asigură protecţie antivirus, antispyware, antispam, firewall bidirecţional, scanează vulnerabilităţile din aplicaţiile Microsoft, verifică mesajele de e-mail şi de tip Instant Messaging, oferă protecţie împotriva ameninţărilor de tip rootkit şi a altor tipuri de malware, blochează proactiv intruziunile, dă părinţilor posibilitatea să controleze activitatea copiilor pe internet. Mai mult, previne furtul de date şi verifică securitatea reţelei sau hotspotului wireless, în cazul în care utilizatorul doreşte să se conecteze la internet dintr-un astfel de loc.

Fondată în 1988, Trend Micro furnizează atât consumatorilor individuali, cât şi companiilor, indiferent de dimensiunile lor, soluţii complexe de securitate, atât software, cât şi hardware sau de tip servicii, recunoscute la nivel mondial. Compania are sediul în Tokyo şi activează în peste 30 de ţări din întreaga lume, unde operează printr-o reţea de distribuitori, reselleri şi furnizori de servicii locali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU