9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & Afaceri45 de firme la Electroutil 2006

45 de firme la Electroutil 2006

Incepând de ieri, Teatrul National „Marin Sorescu“ din Craiova este gazda manifestarii expozitionale Electroutil 2006, eveniment organizat de Camera de Comert si Industrie (CCI) Oltenia.


Cea de-a XV-a editie a Electroutil se desfasoara in perioada 3-7 octombrie 2006 (intre orele 10.00 – 18.00) si ofera craiovenilor posibilitatea de a vizita standurile a peste 45 de firme care expun o gama larga de masini, utilaje, instalatii industriale cu actiune electrica, produse electronice, electrice si electrocasnice, centrale termice, tâmplarie PVC. „Prin Electroutil 2006 incercam sa inchidem domeniul industrial al manifestarilor expozitionale din acest an“, a declarat Gheorghe Albu, presedintele CCI Oltenia, la deschiderea târgului.


Ca si anul trecut, Electroutil 2006 gazduieste si doua saloane – Salonului IT si Telecomunicatii (la care vor expune firme din domeniul tehnicii de calcul, telefoniei fixe, transmiterii eletronice de date) si Autoshow, editia de toamna. Acesta din urma se desfasoara pe esplanada din fata teatrului si gazduieste atât dealeri auto, cât si firme care comercializeaza piese si accesorii auto.


Somerii se pot intâlni cu furnizori de formare profesionala


In aceeasi perioada, in foaierul Teatrului National din Craiova, CCI Oltenia organizeaza si expozitia „Furnizorii de servicii de formare profesionala din Dolj“, prin proiectul „Sistem de initiere specializare, perfectionare profesionala si pregatire antreprenoriala a somerilor din Dolj“.


Potrivit informatiilor primite de la CCI Oltenia, acest eveniment reuneste furnizorii de servicii de initiere, calificare, recalificare, specializare si perfectionare profesionala care-si vor prezenta oferta educationala. Expozitia vizeaza, in principal, somerii cu vârste cuprinse intre 18-24 de ani, someri pe termen lung, indiferent de vârsta si sex, persoane care doresc sa initieze o afacere. La acestea se adauga persoanele din mediul rural, neimplicate in activitati economice, pentru a fi orientate spre domeniul serviciilor si al activitatilor mestesugaresti. „La aceasta expozitie participa 11 furnizori de servicii de formare profesionala“, Gheorghe Albu.


Electroutil 2006 – moment de debut pentru oficialitati


Faptul ca anul acesta vine cu o oferta educationala pentru someri nu este singurul lucru inedit la Electroutil 2006, evenimentul constituind debutul subprefectului Nicolae Giurgiteanu ca invitat la deschiderea unei astfel de manifestari expozitionale.


„E prima oara când particip la un astfel de eveniment“, a declarat Nicolae Giurgiteanu, subprefectul judetului Dolj. Potrivit acestuia, prin organizarea acestui tip de târg, unde se intâlnesc producatorii cu consumatorii, Camera incurajeaza dezvoltarea mediului de afaceri.


Noutati la Electroutil


In cadrul târgului, Rucom va lansa trei modele de masini (Opel Corsa, Chevrolet Captiva si Chevrolet Epica). Romtelecom va organiza un seminar cu tema „Preia controlul – Solutii pentru succesul afacerii tale“, in care vor fi prezentate servicii de date si acces la internet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS