« Alte articole din categoria Administratie

Preşedintele CJ Dolj, întâlniri cu primarii din judeţ

Administratie0 vizualizari
Miercuri, 13 Februarie 2013 - 16:01
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Președintele Consiliului Județean (CJ) Dolj, Ion Prioteasa, alături de conducerea executivă a instituției, a început astăzi seria de întâlniri cu primarii pentru discuții referitoare la prioritățile financiare și la bugetul pe care îl vor avea la dispoziție în 2013. Potrivit unui comunicat al CJ Dolj, în cadrul acestor discuții, Ion Prioteasa a insistat asupra necesității achitării arieratelor înregistrate de primării, în acest sens Guvernul încercând să vină în întâmpinarea autorităților locale prin adoptarea OUG nr. 3/2013, pentru reducerea unor arierate din economie. La întâlnirea organizată în sala de ședințe a CJ Dolj au participat 40…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Subiectul Zilei

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Administratie

  Life & Style

  International

  Politica

  Cultura si Istorie

  Interviu