Cort mobil pentru evenimente la Casa Regală EAR

Casa Regală EAR, cu o prezenţă de aproape trei ani pe piaţa organizării de evenimente, este pregătită să transforme, şi în 2016, nunţile în poveşti desprinse din cărţi. Reuşita evenimentului este garantată, spune managerul Răzvan Prioteasa, de capacitatea de a te adapta pentru a răspunde cât mai îndeaproape nevoilor clienţilor. Casa Regală EAR deţine un cort mobil pentru evenimente, care poate fi montat în locul dorit de miri şi care vine la pachet cu meniul, bucătarii şi ospătarii. Cu alte cuvinte, în preţul obişnuit al unui meniu, cei care optează pentru Casa Regală EAR au un întreg restaurant la ei acasă sau în orice locaţie aleasă pentru evenimentul lor. Mai mult, cortul poate fi extins în funcţie de numărul invitaţilor, astfel că se pretează atât pentru evenimente mai mici, dar şi la evenimente ample, cu peste 1.000 de invitaţi.
Meniurile pornesc de la 165 de lei şi, pentru nunţile, botezurile sau evenimentele cu peste 100 de persoane, în costul acestora sunt incluse şi efectele speciale pentru dansul mirilor: gheaţa carbonică şi artificiile reci de interior. „Conceptul dezvoltat de noi presupune organizarea evenimentului exact în locul pe care clienţii noştri îl consideră destinaţia perfectă pentru evenimentul lor. Important este că ei nu trebuie să se mai preocupe de nimic în privinţa locaţiei şi a meniurilor. Noi ne ocupăm de montat, demontat, transport, noi asigurăm echipa de bucătari şi ospătari“, explică Răzvan. „Ideea acestui cort mobil pentru evenimente s-a legat de cei 20 de ani de experienţă în domeniul bucătăriei pentru nunţi şi evenimente ai mamei mele. De aici a pornit totul, iar în cei aproape trei ani am avut clienţi încântaţi de serviciile oferite, ceea ce nu poate decât să ne bucure“.
Meniurile sunt flexibile, spune managerul Casei Regale EAR, astfel că preparatele pot fi înlocuite cu altele similare sau clientul îşi poate alcătui propriul meniu, iar Casa Regală EAR oferă, în costul acestuia, şi cascada de ciocolată. „Suntem deschişi la propuneri, important este ca oamenii să fie mulţumiţi şi să primească ce îşi doresc. De multe ori, îi ajutăm şi cu recomandări pentru celelalte servicii de care au nevoie în organizarea evenimentului lor. Le punem la dispoziţie contactele pe care le avem în domeniu, pentru a le fi mai uşor, îi îndrumăm către furnizori de încredere, fie că e vorba de rochia de mireasă, de costum, de tort, limuzină sau de artişti“.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de luni, 21 august 2017

Publireportaj

» Muzeul Cărții și Exilului Românesc – completarea fondului Vintilă Horia

Dolj

» Primăria Craiova angajează inspector în cadrul Biroului Cadastru, Direcţia Urbanism şi Amenajarea Teritoriului
» Şcoala Postliceală Sanitară “SAN-ECO-MED” Craiova face înscrieri pentru absolvenţii de liceu cu sau fără bacalaureat
» Primăria Craiova angajează inspector în cadrul Serviciului Imagine
» Pregătiri pentru noul an: Ştabii, în vacanţă pe banii școlilor
» Bărbat ucis şi aruncat în Jiu de un consilier juridic din CET Craiova
» Alexandru Dicu, cercetat pentru un prejudiciu de 822.000 de lei
» Întreruperi energie electrică de mâine

Gorj

» Săptămână plină de evenimente la Târgu Jiu
» DJ 672 B, reabilitat după 25 de ani
» A murit în Germania, după ce a căzut de la etajul 7
» Transalpina a bătut toate recordurile
» Lucrări pe timp de noapte pe DN 66, în Defileul Jiului

Sport

» Simona Halep a ratat din nou şansa de a deveni nr. 1 mondial
» „Satelitul“ a făcut scor cu AS Milcov
» Micuțul Mitriță a făcut Craiova mare
» SCM Craiova, campioană în amicale
» Fotbal / Programe, clasamente, rezultate (18-21 august)

Bani & Afaceri

» Mii de firme, obligate de stat să plătească mai mulți bani la buget
» Cine câștigă milioane de lei din activități independente, în Oltenia

Sanatate

» Bolnavii – disperați, autoritățile – fără soluții – 1.800 de medicamente au dispărut din România în ultimii doi ani

Magazin

» Bancul zilei
» Horoscop

Top