5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRaportul lui Tudorel Toader nu poate fi accesat

Raportul lui Tudorel Toader nu poate fi accesat

Site-ul Ministerului Justiției a căzut chiar în timp ce ministrul Justiției își prezenta raportul cu privire la activitatea DNA. Doar că site-ul a fost imposibil de accesat ore bune, după ce Toader a cerut revocarea șefei DNA. Interesant este că, la cele mai multe întrebări ale jurnaliștilor, ministrul Justiției a răspuns imperturbabil că ziariștii vor găsi raportul pe site-ul Ministerului. Însă Toader are antecedente similare. După prezentarea proiectelor de legi ale justiției, Ministerul a întârziat câteva zile publicarea lor pe site.

Toader a prezentat „pe diagonala” acest raport, joi seara, de la ora 18:00, in ceea ce el a numit „o prezentare a raportului, nu o conferinta de presa”, care a durat mai bine de o ora, timp in care a refuzat sa raspunda la majoritatea intrebarilor jurnalistilor si a citit un rezumat de pe niste foi, nu inainte de a-i ruga pe reporteri sa se retraga si sa nu i le filmeze.
Ca o concluzie a raportului în 20 de puncte, în care Kovesi era desfiinţată practic la fiecare pas, Tudorel Toader a cerut la finalul intervenţiei sale revocarea procurorului-şef al DNA.
„Raportul este cuprinzător, are 36 de pagini în sinteză. Îl prezint în diagonală, în sinteză, dupa care, când terminam întâlnirea, îl postăm pe Internet la Ministerul Justiţiei”, a declarat Toader, la începutul declaraţiei sale de presă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS