10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateSUA: Incendiu puternic într-un bloc din Bronx. 12 persoane au murit

SUA: Incendiu puternic într-un bloc din Bronx. 12 persoane au murit

12 persoane şi-au pierdut viaţa, ieri, într-un incendiu care a cuprins un bloc de locuinţe din cartierul newyorkez Bronx, potrivit primarul metropolei americane, Bill de Blasio, citat de CBS. „Am trista datorie de a vă spune că 12 locuitori ai New Yorkului au murit, inclusiv un copil de un an, vârsta victimelor este între unu şi 50 de ani”, a declarat primarul care s-a deplasat imediat la locul tragediei.
„Riscăm să mai pierdem oameni”, a subliniat Bill de Blasio în cursul unui briefing de presă, adăugând că patru persoane au fost grav rănite.
Incendiul – ţinut în prezent sub control – a izbucnit la parterul clădirii din cărămizi, cum există sute la New York, în jurul orelor 19.00 (00.00 GMT), după care s-a propagat spre etajul al doilea, potrivit unor responsabili. Cauzele incendiului urmează să fie stabilite.
O şcoală aflată în apropiere a fost transformată în centru de primire de urgenţă pentru locuitorii imobilului, în timp ce temperatura la New York, sub un ger polar, este de minus 10 grade Celsius.

https://www.youtube.com/watch?v=DMbf4KbZVsI

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS