5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUPDATE - Un microbuz cu peste 20 de persoane s-a răsturnat în Harghita: cel puţin 2 oameni au murit

UPDATE – Un microbuz cu peste 20 de persoane s-a răsturnat în Harghita: cel puţin 2 oameni au murit

UPDATE 10:18 Microbuzul făcea curse regulate între Praga şi Orhei, în Republica Moldova, a precizat purtătorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip, citat de Agerpres. Ambele persoane decedate au aproximativ 30 de ani şi sunt cetăţeni moldoveni.

9:35 Alertă în Harghita, după ce un microbuz în care erau 20 de persoane s-a răsturat între Borsec şi Tulgheş, cel puţin 2 oameni fiind declaraţi decedaţi, informează Mediafax. ”Până la acest moment, două persoane au fost declarate decedate, 11 prezintă diverse traumatisme, iar alte 7 sunt în curs de evaluare medicală”, arată IGSU.

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a declarat că în microbuzul implicat în accidentul din Harghita se afla şi un copil minor, însă acesta nu este în pericol. A fost declanşat planul roşu de intervenţie.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), au fost trimise la faţa locului o autospecială de stingere, două de descarcerare, 5 ambulanţe SMURD şi 3 ambulante ale Seviciului Judeţean de Ambulanţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS