6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePoliţia Română a solicitat autorităţilor din Slovenia verificări privind actele false folosite de Ghiţă

Poliţia Română a solicitat autorităţilor din Slovenia verificări privind actele false folosite de Ghiţă

Specialiştii Institutului Naţional de Criminalistică au efectuat o constatare tehnico-ştiinţifică în cazul lui Sebastian Ghiţă, al cărei rezultat a fost transmis poliţiştilor sârbi, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), citat de News.ro şi HotNews.ro.

Conform competenţelor, Poliţia Română a realizat un schimb activ de date şi informaţii cu colegii din Serbia şi Slovenia, care a condus la reţinerea lui Ghiţă. Astfel, poliţiştii români au solicitat autorităţilor slovene verificări privind autenticitatea documentelor prezentate de inculpat, datele fiind transmise autorităţilor sârbe, menţionează sursă citată.

Toate activităţile desfăşurate de Poliţia Română în cazul amintit s-au desfăşurat sub coordonarea directă a procurorului de caz şi au respectat întocmai normele legale în astfel de situaţii.

Potrivit Biroului de presă al IGPR, inclusiv în noaptea de 13 spre 14 aprilie, poliţiştii români s-au aflat în contact direct cu procurorul de caz

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS