5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBugetul pentru biletele de tratament balnear acordate pensionarilor în 2017, în creștere cu 10%

Bugetul pentru biletele de tratament balnear acordate pensionarilor în 2017, în creștere cu 10%

Bugetul propus în acest an pentru biletele de tratament balnear acordate pensionarilor este în creștere cu aproape 10% față de anul trecut, a declarat joi secretarul de stat în Ministerul Muncii și Justiției Sociale Adrian Dobre, la începutul ședinței de Guvern.

Potrivit Agerpres, el a prezentat la solicitarea premierului Sorin Grindeanu proiectul de hotărâre de Guvern privind acordarea către pensionari a biletelor de tratament balnear în anul 2017.

„Actuala propunere de hotărâre de Guvern reglementează regulile de stabilire a numărului biletelor de tratament balnear în anul 2017, acordate prin sistemul organizat și administrat de Casa Națională de Pensii Publice, precum și modul de acordare, distribuire și de decontare a acestora. Bugetul pentru acest an, față de anul trecut, a crescut cu aproximativ 10% și prin asta încercăm să ne manifestăm implicarea și grija față de cei care au realmente nevoie în pregătirea sănătății lor de aceste tratamente balneare”, a declarat Adrian Dobre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS