10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateOficialii britanici cred că Rusia a pus la cale complotul pentru uciderea premierului din Muntenegru

Oficialii britanici cred că Rusia a pus la cale complotul pentru uciderea premierului din Muntenegru

Oficiali britanici cred ca autoritatile ruse s-au aflat in spatele unui complot din luna octombrie pentru a-l ucide pe premierul muntenegrean prooccidental Milo Djukanovici, au declarat surse guvernamentale de la Londra pentru Sunday Telegraph, potrivit News.ro.
Oficialii de la Londra cred ca Rusia a pus la cale intreg complotul pentru a putea fi pus pe seama nationalistilor rusi, daca va fi descoperit.
„Discutam despre un complot pentru a perturba sau prelua controlul, intr-un fel, asupra unui Guvern. Nu putem sa credem ca nu a existat un proces de aprobare”, a spus una dintre sursele citate sub acoperirea anonimatului.
Potrivit Sunday Telegraph, agentiile de informatii ale SUA au strans dovezi in legatura cu implicarea la nivel inalt a Rusiei in plan.
Intrebat despre informatiile aparute in saptamanal, Ministerul britanic de Externe a afirmat ca Muntenegrul a identificat cetatenii rusi din spatele complotului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS