5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLuni și marți, vreme închisă și rece

Luni și marți, vreme închisă și rece

Vremea va fi închisă și rece la începutul săptămânii în regiunile extracarpatice și pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe sau burniță, informează meteorologii. În restul țării va fi mai cald decât în mod obișnuit la această dată, iar cerul va fi  temporar noros. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în nordul Moldovei și 20 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 și 12 grade.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și în Dobrogea. Mai ales dimineața și noaptea, local se va semnala ceața.
La București, înnorările vor fi în continuare persistente, vor fi condiții de burniță sau ploaie slabă  și, trecător, de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 6…8 grade.

Marți, în sudul și estul țării vremea se va menține rece, înnorările vor fi persistente și pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniță. În restul teritoriului va fi mai cald decât în mod obișnuit la această dată, iar înnorările se vor accentua spre seara și noaptea și va ploua local.
Temperaturile maxime se vor încadra între 8…9 grade în nordul Moldovei și 19…20 de grade în Banat și Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 10 grade. Pe arii restrânse va fi ceață.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS