10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIncident în avionul Carpatair care transporta staff-ul şi jurnaliştii echipei Manchester City

Incident în avionul Carpatair care transporta staff-ul şi jurnaliştii echipei Manchester City

Conducerea clubului Manchester City, sponsorii și jurnaliștii care urmau să asiste la meciul cu Steaua din Liga Campionilor au fost evacuaţi din avionul Carpatair care ar fi trebuit să-i transporte la București, după ce cabina aeronavei s-a umplut de fum, informează Realitatea.

Incidentul a avut loc în această dimineață, cu puţin timp înainte de ora locală 11.00, ora 13.00 în România, în timp ce aeronava rula către pista aeroportului din Manchester. La bord erau 49 de persoane, iar căpitanul i-a rugat pe pasageri să părăsească avionul de urgenţă. Patru autospeciale de pompieri au ajuns la faţa locului. După primele informaţii, se pare că ar fost vorba de o defecţiune a sistemului de aer condiţionat. Echipa engleză şi antrenorul Pep Guardiola nu erau la bord, ei ajungând duminică seară, la Bucureşti.

Partida Steaua – Manchester City va avea loc, mâine, de la 21.45, pe Arena Naţională, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS