5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateIndia: Căutarea avionului forțelor aeriene prăbușit în Golful Bengal a intrat în a treia zi

India: Căutarea avionului forțelor aeriene prăbușit în Golful Bengal a intrat în a treia zi

Căutarea avionului forțelor aeriene indiene care s-a prăbușit în Golful Bengal vineri în condiții de furtună cu 29 de persoane la bord a intrat duminică în cea de a treia zi, relatează Reuters, potrivit Agerpres.

Oficiali ai Forțelor aeriene și navale au declarat că operațiunile de căutare continuă, dar până în prezent nu s-au găsit dovezi care să indice prezența avionului prăbușit.

Media locale au relatat că cerul senin și vremea bună de astăzi ar putea ajuta eforturile de căutare în desfășurare, despre care Ministerul Apărării a indicat sâmbătă că sunt afectate de marea agitată și de norii groși.

Un număr de 16 nave, un submarin și șase aeronave caută avionul care a dispărut vineri în timpul unui zbor de aprovizionare de rutină spre insulele din Golful Bengal.

Avionul de fabricație rusă AN-32 se afla în drum spre Port Blair, capitala insulelor Andaman și Nicobar, când a dispărut de pe radar.

La bordul avionului dispărut se aflau 21 de militari, șase membri ai echipajului și membri ai familiilor militarilor în misiune pe insule.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS