5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Arestat preventiv pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis

Craiova: Arestat preventiv pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis

Anchetatorii au cerut și obținut, sâmbătă, arestarea preventivă a craioveanului de 18 ani care a condus fără permis și a produs un accident de circulație soldat cu cinci persoane rănite. ”În cauza privind accidentul de circulație, produs pe strada Prelungirea Bechetului din Craiova, în care cinci persoane au fost rănite, au fost extinse investigațiile, astfel că s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de șoferul vinovat M.Rambo, de 18 ani, din localitate, care a fost reținut pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 ore. Ulterior, în baza probatoriului administrat în cauză, sâmbătă, 11.06.2016, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului, cauza a fost prezentată procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, care a solicitat arestarea preventivă. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Craiova a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile”, au explicat polițiștii doljeni. Este vorba de Rambo Manolescu, care a rămas deocamdată internat sub pază la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Reamintim că, joi seara, Rambo Manolescu, care conducea un autoturism Alfa Romeo înmatriculat în Italia pe strada Prelungirea Bechetului, a pierdut controlul direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o autoutilitară Ford condusă regulamentar din sens invers de Mugurel Burada, de 28 de ani, din comuna doljeană Mârşani.
În urma impactului dintre cele două autovehicule, doi pasageri din autoturismului Alfa Romeo – o tânără de 19 ani și o fată de 17 ani – au fost răniți grav. Alte trei persoane, printre care se numără și șoferul de 18 ani, au fost rănite ușor în urma accidentului de circulație.
În urma verificărilor, polițiștii de la Rutieră au stabilit că Rambo Manolescu nu are permis de conducere pentru nici o categorie de autoturisme. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost luate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele lui Manolescu a fost întocmit un dosar penal privind comiterea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS