10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInfracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Aseară, în jurul orei 20.45, polițiști din cadrul Serviciului Rutier, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu, l-au depistat, pe D.N. 6 – în afara localității Ișalnița, pe M. Constantin, în vârstă de 45 de ani, din comuna Almăj, Dolj în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, fapt dovedit prin testarea cu aparatul alcooltest care a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Șoferul a fost condus la Spitalul Județean Craiova unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
Tot aseară, la ora 23.00, o patrulă din cadrul Poliției oraș Dăbuleni l-a depistat pe C. Georgian, în vârstă de 26 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii l-au condus pe doljean la spitalul orășenesc Dăbuleni unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, totodată în cauză fiind întocmit dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS