20.6 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Trei persoane în stare gravă la spital, după ce un Audi a întrat într-un copac

Vâlcea: Trei persoane în stare gravă la spital, după ce un Audi a întrat într-un copac

Un grav accident de circulaţie s-a petrecut ieri, pe DN 65 C Lădeşti – Horezu, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Un şofer de 60 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care conducea un autoturism AUDI cu numărul de înmatriculare VL 55 ANG, la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un arbore, aflat pe marinea drumului. În urma impactului deosebit de violent, trei persoane, printre care şi conducătorul auto, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Şoferul a fost diagnosticat cu fracturi costale multiple, şi în prezent, este internat la secţia chirurgie a Spitalului Judeţean Vâlcea.
Pasagera din dreapta faţă a fost diagnosticată cu fracturi costale şi suspiciune fractură stern şi a fost trimisă de urgenţă la spitalul din Craiova, iar pasagera din spate a fost diagnosticată cu TCC deschis, fractură frontală deschisă dreapta şi a fost trimisă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a ieşit negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS