10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCentrul Infotrafic: Situația drumurilor la ora 10:00

Centrul Infotrafic: Situația drumurilor la ora 10:00

Foto: radioiasi.ro
Foto: radioiasi.ro

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 10:00 nu mai erau anunţate drumuri naţionale închise din cauza vremii nefavorabile. Totuși, în judeţul Galaţi, se menţine restricţia pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN24D Vărlezi – Tuluceşti.

Având în vedere că în numeroase zone din țară circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de starea carosabilului, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă.

În judeţul Suceava, pe DN2E Marginea – Clit, la kilometrul 63+392 de metri se circulă pe o bandă, alternativ, cu restricţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 10 tone, din cauza surpării unui podeţ.

Rută ocolitoare pentru traficul greu:DN17 Păltinoasa – Suceava, DN2Suceava – intersecţie cu DN2H, DN2H Milişăuţi – Rădăuţi, DN17A Rădăuţi – Marginea.

Pe DN73C, în județele Argeș şi Vâlcea, din cauza unor alunecări de teren, pe tronsonul Curtea de Argeş – Burluşi, între kilometrii 46 și 56, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12,5 tone, iar pe tronsonul Burluşi – Piatra, între kilometrii 56 şi 61+434 de metri, nu este permis accesul autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

În județul Argeș, pe DN67B Pitești – Drăgășani, la kilometrul 175+900 de metri, la intrarea în localitatea Poiana Lacului dinspre Pitești, a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 30 de tone, din cauza unui pod avariat de o viitură.

Pe DN1 Bucureşti – Braşov, restricţia de circulaţie pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, se aplică, pe toată perioada anului, de luni până joi în intervalul orar 6:00 – 22:00, iar de vineri până duminică pe tot parcursul acestor zile (în intervalul orar 0:00 – 24:00).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS