5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCirculaţia rutieră, întreruptă pe patru drumuri naţionale din cauza ninsorii

Circulaţia rutieră, întreruptă pe patru drumuri naţionale din cauza ninsorii

(Foto: opiniagiurgiu.ro)
(Foto: opiniagiurgiu.ro)

Traficul rutier este întrerupt la această oră pe patru drumuri naţionale. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că în această dimineaţă, din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, circulația rutieră era întreruptă pe următoarele tronsoane de drumuri naționale: DN2B Buzău – Brăila; DN22 Râmnicu Sărat – Brăila; DN2C Costești (judeţul Buzău) – Slobozia; DN2N Bogza – Dumbrăveni (judeţul Vrancea); DN23B Măicănești – Ciorăști (judeţul Vrancea); DN23A Gologanu – Tătăranu (judeţul Vrancea) şi DN24D Tulucești – Vârlezi (judeţul Galați).

Din același motiv, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricționată pe DN4 Bucureşti – Olteniţa, DN1D Albeşti-Paleologu – Urziceni şi pe DN2 (E85), în judeţele Ilfov şi Ialomiţa, iar în judeţul Buzău de la limita cu Ialomiţa până la intrarea în municipiul Buzău.

Pe autostrada A2 ninge viscolit pe porţiunea cuprinsă între kilometrii 12 şi 86 şi, deşi utilajele de deszăpezire acţionează permanent, în anumite zone încep să se formeze suluri de zăpadă, astfel că şoferilor le este recomandat să circule cu viteză redusă.

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic, în porturile de la Marea Neagră sunt suspendate manevrele din cauza vântului puternic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS