10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateImposibilul devine posibil

Imposibilul devine posibil

publi

Noul Ford Focus va fi echipat cu motorul 1.5 EcoBoost produs la Craiova. Datorită unui design exterior mai emoţionant şi mai îndrăzneţ, unui interior intuitiv, conceput cu măiestrie, unei suite de noi tehnologii ce sporesc confortul şi unor îmbunătăţiri majore ale consumului, noul Ford Focus duce la un nou nivel cel mai bine vândut model la nivel mondial cu peste 12 milioane de unități vândute în toată lumea. Caracterul sportiv şi atractivitatea noului Focus sunt puse în valoare de o grilă orizontală remarcabilă, de un interior de tip carlingă şi de padelele pentru schimbarea vitezelor.
„Nu eram mulţumiţi cu locul 1, am vrut să uimim oamenii cu o extraordinară versiune nouă a lui Focus“, a declarat Stephen Odell, preşedinte Ford of Europe, Middle East and Africa.
„Noul Focus este inovaţie pură – un autoturism cu dotări de nivel superior, acum accesibile tuturor“, a declarat Adrian Mărășescu, director vânzări Plusauto.
Pentru prezentări de produs, sesiuni de test drive, informații complete și oferte speciale, echipa Ford Plusauto vă așteaptă în showroom-ul din strada Caracal, nr. 254, Craiova, Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS