24.5 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova devine în weekend capitala prieteniei

Craiova devine în weekend capitala prieteniei

Craiova devine săptămâna aceasta capitala prieteniei, prin seria evenimentelor Zilele Prieteniei Bergenbier din 2014. Manifestările prilejuite de această ocazie vor avea loc în Piața Prefecturii din Bănie și se vor desfășura sâmbătă și duminică, începând cu ora 16:00. Vița de Vie, Zob, Ska’nk și Niște Băieți vor urca pe scenă sâmbătă, în timp ce Paraziții, R.O.A, Mihai Mărgineanu și Ultimu’ Nivel vor fi artiștii cu care publicul va cânta la unison în seara de duminică.

Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, iar pe durata concertelor craiovenii vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împărți gânduri pozitive. Ca și în 2013, „Zilele Prieteniei Bergenbier” încurajează muzica bună, dar și trupele prietene locale care au ocazia să se afirme pe scenă. În fiecare oraș în care evenimentul ”Zilele Prieteniei Bergenbier” are loc, două trupe prietene vor deschide concertele. Aceste trupe sunt alese de fani și de prieteni, în urma unui concurs desfășurat online, pe www.metalhead.ro. Astfel, în ziua de sâmbătă craiovenii îi pot asculta pe Up to eleven și The Case, iar duminică, trupele Days of confussion și Proiectul Tivodar sunt programate să deschidă evenimentul.

Seria evenimentelor „Zilele Prieteniei Bergenbier” este cel mai mare eveniment muzical al verii 2014 şi va ajunge în zece orașe. După Iaşi, Cluj şi Craiova urmează București, Ploiești, Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați, iar totul se va încheia printr-un concert spectaculos, în data de 16 august, pe cea mai mare plajă din Constanța.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS