21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitatePercheziţii la şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu

Percheziţii la şeful CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu

Mai multe percheziții au loc, în această dimineață, la șeful Consiliului Județean (CJ) Constanța, Nicușor Constantinescu, informează b1.ro. Constantinescu a fost dus la audieri. Perchezițiile se desfășoară la domiciliul lui Nicușor Constantinescu și la sediul Consiliului Județean. Șeful CJ Constanța mai este implicat într-un dosar de corupție, având interdicție de a părăsi țara.

Conform unor surse citate de Agerpres, Nicușor Constantinescu nu a venit încă la serviciu, procurorii DNA deplasându-se la locuința acestuia pentru a-l duce la audieri.

Referitor la descinderile de la Constanța, DNA București a informat, printr-un comunicat remis presei, că procurori de la Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011-2013, a unor infracțiuni asimilate celor de corupție de către funcționari publici cu funcții de conducere în plan local.

Potrivit DNA, în prezent, în cauză se efectuează urmărirea penală prin raportare strict la fapte, nefiind începută urmărirea penală față de vreo persoană. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea SRI și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS