12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOferta educaţională a Jandarmeriei Române pentru sesiunea 2013

Oferta educaţională a Jandarmeriei Române pentru sesiunea 2013

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Mehedinţi demarează campania de promovare a ofertei educaţionale la instituţiile de învăţământ care realizează formarea iniţială a personalului pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne (MAI), sesiunea 2013, se arată într-un comunicat al instituţiei. Jandarmeriei Române i-au fost aprobate  în vederea scoaterii la concurs un număr de 172 de locuri în instituţiile de învăţământ ale MAI şi Ministerului Apărării Naţionale (MApN), după cum urmează. La Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, specialitatea „Ordine şi siguranţă publică” sunt disponibile 55 de locuri, dintre care cinci pentru învăţământul cu frecvenţă redusă şi unul pentru romi.

Pentru Şcoala Militară de subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani au fost scoase la concurs 60 de locuri, dintre care unul pentru romi.

La Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni sunt disponibile în acest an 50 de locuri.

De asemenea, IJJ Mehedinţi recrutează candidaţi pentru locurile MAI în instituţii de învăţământ aparţinând MApN – Academia Tehnică Militară Bucureşti (trei locuri pentru Jandarmeria Română), Academia Forţelor Terestre Sibiu (două locuri pentru Jandarmeria Română), Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre „Basarab I” Piteşti (două locuri pentru Jandarmeria Română ).

Înscrierile se fac în zilele lucrătoare între orele 8:30 şi 16:00, la Biroul Resurse Umane din cadrul IJJ Mehedinţi, perioada de înscriere pentru instituţiile de învăţământ universitar fiind până la data de 20 iunie 2013, iar pentru şcolile de subofiţeri până la data de 16 august 2013.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS