10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateIntervenţii ale pompierilor mehedinţeni pentru salvarea persoanelor

Intervenţii ale pompierilor mehedinţeni pentru salvarea persoanelor

Pompierii mehedinţeni au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru deblocarea uşii unui apartament, transportarea unei persoane supraponderale la ambulanţă, dar şi pentru acordarea primului-ajutor calificat şi transportarea la Unitatea de Primiri Urgenţe din municipiul Dr. Tr. Severin, a unui număr de opt persoane cu probleme medicale.
Luni, două echipaje de pompieri, din cadrul Detaşamentul ui Drobeta Turnu Severin, au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMUR, pentru deblocarea uşii unui apartament, situat pe b-dul Carol I, din municipiul Drobeta Turnu Severin. Pompierii au pătruns în apartament prin forţarea uşii de la intrare, în interior găsind un bărbat în vârstă de 62 de ani, decedat.
Marţi, la ora 5.16, un alt echipaj de pompieri, din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin, a intervenit cu o autospecială de intervenţie, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe Aleea Danubius, pentru a transporta o persoană supraponderală, din apartamentul situat la etajul 3, până la ambulanţa S.A.J. Mehedinţi.
Serviciul SMURD din cadrul I.S.U. ”Drobeta” al judeţului Mehedinţi a intervenit pentru acordarea primului-ajutor calificat şi transportarea la UPU a unui număr de opt persoane cu probleme medicale. Dintre acestea, cinci persoane cu domiciliul în municipiul Dr. Tr. Severin au fost transportate de urgenţă cu autospeciala SMURD, iar alte trei persoane au fost aduse la UPU de către paramedicii SMURD, din oraşul Vânju Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS