20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcurs de table cu premii în parcul Crizantemelor

Concurs de table cu premii în parcul Crizantemelor

Clubul Sportiv Fair-Play şi compania de credite de consum Provident organizează duminică, 20 mai, un concurs de table cu premii totale de peste 1.500 de lei. Competiţia va avea loc începând cu ora 10 în parcul Crizantemelor din cartierul Puşkin.

Participarea la concurs este gratuită însă locurile sunt limitate la 128 de participanţi, admişi în funcţie de ordinea înregistrării. Înscrierile se fac până în 18 mai la numerele 0752.239.769 sau 0745.312.350. Regulamentul competiţiei este disponibil pe www.parcultau.ro/cupaprimaverii

Concursul se desfăşoară în locul de joacă amenajat de Provident în Craiova prin programul Fiecare parc are povestea lui, un program de responsabilitate socială care le permite comunităţilor locale să voteze parcul din oraş care are cea mai mare nevoie de reamenajare. Locul de joacă din Craiova a fost ales în urma unui vot public la care au participat peste 2.200 de craioveni iar reamenajarea lui a fost finanţată de Provident şi realizată cu ajutorul a peste 40 de voluntari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS