21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Biografia eleganţei

Audrey Hepburn este actriţa care a ridicat la un nivel superior stilul şi eleganţa. A câştigat un Oscar, un Glob de Aur, precum şi câte un premiu Tony şi BAFTA, iar palmaresul continuă cu alte distincţii impresionante. Ea a reuşit să stârnească admiraţia multor colegi de breaslă.
O legendă în lumea cinematografiei, Audrey Hepburn a avut o viaţă demnă de ecranizat. De acest lucru s-a ocupat regizorul Steven Robman, în pelicula „Povestea lui Audrey Hepburn“, care a apărut în anul 2000 şi a fost vizionată de fanii din toată lumea. Rolul lui Audrey Hepburn a fost interpretat de Jennifer Love Hewitt.
Dramele de care a avut parte – despărţirea părinţilor, faptul că a fost abandonată de tatăl ei, existenţa pe care a dus-o în timpul celui de-al Doilea Război Mondial – au transformat-o într-o persoană puternică şi care a apreciat viaţa.
Compasiunea faţă de semeni a determinat-o să se implice în acţiuni UNICEF, devenind şi ambasador al acestei organizaţii. Drumul ei către premiile Oscar şi Globul de Aur este, de asemenea, conturat în această peliculă.
Un model demn de urmat, Audrey Hepburn a cucerit prin inocenţă, ambiţie şi un talent actoricesc rar. Biografia sa a fost transpusă într-un scenariu de către Marsha Norman, câştigătoare a unui premiu Pulitzer.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS