30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAdjuncţi noi la Spitalul de Urgenţă

Adjuncţi noi la Spitalul de Urgenţă

Posturile vacante de directori adjuncţi de la Spitalul de Urgenţă Craiova au fost ocupate în urma concursului desfăşurat în această săptămână la sediul instituţiei. Postul de director financiar-contabil a fost obţinut de Cristian Popescu, fost preşedinte-director general interimar al Casei de Asigurări de Sănătate Dolj, iar cel de director de îngrijiri a revenit lui Victor Ghilici, asistent-şef la Clinica de Chirurgie maxilo-facială a Spitalului de Urgenţă Craiova. Dintre directorii adjuncţi interimari, aflaţi până acum în comitetul director, doar conf. dr. Dănuţ Tarniţă şi-a păstrat funcţia – pe cea de director adjunct medical – şi după concurs.
Concursul pentru postul de director financiar-contabil s-a desfăşurat în perioada 18-20 ianuarie, iar cele de director medical şi director de îngrijri, între 19 şi 21 ianuarie.
Candidaţii au avut de susţinut un test grilă – lucrare scrisă de verificare a cunoştinţelor din legislaţia specifică – un proiect şi o lucrare pe o temă de specialitate din domeniul de activitate al postului şi, în final, interviul de selecţie.
Concursul a pus capăt unei perioade de interimat de peste un an, conducerea Spitalului de Urgenţă fiind asigurată de către Gabriela Ionescu pe postul de director financiar-contabil şi Ilie Preda – pe cel de director de îngrijri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII