21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFeerie pe roţi la Frankfurt

Feerie pe roţi la Frankfurt

Cele mai tari maşini din întreaga lume sunt prezente timp de zece zile la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt, care şi-a deschis ieri porţile pentru pasionaţii de automobile.

Bolizi Ferrari, Maserrati sau Porsche, „tancuri“ de la Rolls Royce sau automobile care se încarcă de la priză sunt doar câteva dintre atracţiile care îţi fură privirile la cea de-a 62-a ediţie a Salonului Auto de la Frankfurt, considerat cel mai mare salon auto din lume ca suprafaţă de expunere.

Aproximativ 40 de producători auto şi-au dat întâlnire în complexul Messe din Frankfurt am Main să prezinte peste 25 de concepte noi şi peste 65 de modele, nou-nouţe sau facelift-uri ale unor generaţii deja existente.

Pe lângă maşinile de lux expuse, târgul din Germania aduce ca noutate trendul „ofensiva verde“, tradus în automobile cu emisii reduse de poluanţi şi soluţii alternative de motorizare. La salon sunt expuse şi două noutăţi de la Ford, proaspătul proprietar al Automobile Craiova. Maşina de teren Kuga şi automobilul concept Verve, acesta din urmă putând fi produs la Craiova într-o variantă modificată, au fost vizitate de delegaţia română care a participat la ceremonia de semnare a contractului de privatizare. Dacă aveţi timp liber şi bani în buzunar pentru a vă delecta cu ultimele noutăţi în materie de automobile, salonul este deschis în perioada 13-23 septembrie între orele 9.00 – 19.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS