23.4 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCimitirul Ungureni va fi extins

Cimitirul Ungureni va fi extins

Autoritatile craiovene se gândesc sa extinda de anul viitor cimitirul Ungureni. Decizia va fi luata din cauza numarului foarte mare de cereri pentru locurile de veci, care nu pot fi acoperite. Ideea i-a venit primarului Antonie Solomon, care sustine ca pentru a pune in practica acest proiect este gata sa desfiinteze serele din Parcul „Nicolae Romanescu“, aflate in grija Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova.


Potrivit reprezentantilor primariei, persoanele care vor sa inchirieze un cavou trebuie mai intâi sa stea la coada si sa se inscrie pe lista. „Am fost informat ca in medie, pe zi, in Craiova mor opt oameni. Este un numar destul de mare si in curând nu vom mai avea unde sa ii ingropam. La ultimul recensamânt, populatia era sub 300.000“, a explicat edilul-sef.


Tot din cauza deceselor, Solomon spune ca in urmatorii ani numarul consilierilor locali va trebui redus. „Exista un act normativ in care se prevede ca in cazul localitatilor cu mai putin de 300.000 de persoane numarul membrilor consiliului local sa fie de 23. Sa vedeti atunci bataie pe liste!“, a incheiat Solomon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU