18.4 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateScandal sexual la Primaria Gighera

Scandal sexual la Primaria Gighera

Doua dintre angajatele Primariei Gighera il acuza pe edilul-sef ca, dupa ce le-a hartuit sexual, vrea sa le concedieze. Primarul se da victima, replicând ca, de fapt, cele doua il ataca la indemnul amantilor.


Una dintre casierele Primariei Gighera sustine ca primarul Ion Dabuleanu ii face probleme de mai bine de doi ani: ii analizeaza activitatea la fiecare sedinta, motiv ca sa râda de ea; o ameninta ca o da afara; o face curva si haimana; asmute alti angajati ai primariei asupra ei etc. „Am ajuns sa nu mai beau nici o cafea la serviciu, ca sa nu-mi puna primarul droguri. E in stare“, a declarat casiera Elena Bulubasa.


Ea crede ca inversunarea edilului-sef impotriva ei a pornit de la refuzul de a fi partasa la distribuirea dubioasa a unor bani din vistierie si de a raspunde propunerilor „indecente“ ale primarului.


„Sute de milioane de lei mai dispar din când in când, pe state de plata fictive. Dabuleanu stie ca eu am cunostinta de aceste lucruri, ca si de multe, multe alte nereguli, de aceea incearca sa scape de mine si sa ma intimideze. Mai ales ca n-am fost de acord nici sa am relatii intime cu el, desi mi-a cerut acest lucru promitându-mi ca ma avanseaza. Râde de referatele mele in fiecare sedinta si ma incaiera cu colegii mei, fara sa tina seama ca lucrez in primarie de 30 de ani. Din haimana si curva nu ma scoate“, a mai aratat Elena Bulubasa.


Ea a formulat plângere penala impotriva lui Ion Dabuleanu si mai multe sesizari catre Prefectura Dolj, in care insereaza si presupuse sfaturi ale lui Dabuleanu, de genul „Du-te la tiruri, daca vrei bani!“. „Nimeni nu ia nici o masura, iar cu prefectul de Dolj se are foarte bine, ca Dabuleanu e membru al Partidului Democrat“.


Colega sa de suferinta, referentul Lucica Stoian, spune ca Dabuleanu o face târâtura, haimana, nebuna si ca o trimite „la pod, dupa bani“. „De aproximativ un an sunt supusa din partea primarului la tot felul de acte de violenta, hartuire sexuala, injurii si tot felul de cuvinte obscene. Ma ameninta zilnic ca ma da afara, pe mine, femeie singura cu un copil in intretinere, si-mi taie din salariu. Nu-i pasa ca am rate in banca, ca am facut imprumuturi ca sa-mi tin copilul la scoala, la Craiova“, a declarat Lucica Stoian. Ea a mai acuzat faptul ca Dabuleanu ii opreste al 13-lea salariu in fiecare an si ca tine cu tot dinadinsul sa o lase fara loc de munca, deoarece i-a refuzat avansurile sale sexuale si pretinde ca este in cârdasie cu Elena Bulubasa.


Dabuleanu: „Chiar sunt niste haimanale!“


Primarul nu a parut surprins de intrebarile reporterilor Gazetei de Sud, sustinând ca era de asteptat ca acest caz sa ajunga si la noi: „Chiar sunt niste haimanale, domnule! Au amanti, una la Rasarit si alta la Apus, care le-nvata tot felul de nastrusnicii. Si chiar incerc sa le dau afara, de fapt, sigur le voi da afara, fiindca perturba activitatea in primarie. Lipsesc de la serviciu si lucreaza prost, iar când iau masuri cu ele se duc si ma reclama la Parchet si peste tot“, a declarat Ion Dabuleanu. El spune ca Elena Bulubasa i-a cerut daune materiale si morale de 200 de milioane de lei vechi.


„Am dat declaratie la Parchet in care am spus ca ar trebui sa ma plateasca ea (Elena Bulubasa – n.r.) cu 200 de milioane de lei, ca s-o hartuiesc. Sa fim seriosi!“, a incercat Dabuleanu sa faca haz de necaz.


Primarul a respins toate acuzatiile aduse de cele doua subalterne, invocând in apararea sa rezultatele unei verificari a Prefecturii Dolj, si este convins ca si organele de cercetare penala il vor gasi nevinovat. Nicolae Giugea, prefectul de Dolj, confirma sesizarile celor doua salariate din administratia comunei Gighera: „Am trimis o echipa la Gighera care sa constate cauzele si vinovatii in acest conflict. Am ajuns la concluzia ca meciul s-a inflamat artificial, cele doua femei neavând dreptate“. Oamenii de prin Gighera vorbesc in soapta despre aceasta telenovela, concluzionând invariabil ca „fara fum nu iese foc“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS