25.6 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMegapetrecere de Martisor

Megapetrecere de Martisor

Flori, martisoare, concursuri cu premii constând in excursii la munte, asezonate cu muzica si multa distractie au fost ingredientele unei megapetreceri special organizate de studentii politehnisti si agronomi pentru doamnele si domnisoarele din Cetatea Baniei.


Cine a spus ca oltenii nu sunt romantici? OSPPEC (Organizatia Studentilor Politehnisti Profil Electric Craiova) si SSA (Sindicatul Studentilor Agronomi) care au beneficiat de ajutorul câtorva sponsori au organizat miercuri seara in club Korona o petrecere de martisor pentru studente. Incepând cu ora 22.00, studente si nu numai au dat curs invitatiei studentilor agronomi si politehnisti luând cu asalt clubul mai sus amintit.


Imbracate dupa ultimele tendite ale modei: cu cizme inalte, pantaloni cu talie joasa si bluze decoltate, studentele au serbat venirea primaverii pe ritmuri de muzica house. Si pentru ca petrecerea a fost organizata in cinstea lor, fiecare fata a fost intâmpinata cu câte un martisor sau o floare (semn ca romantismul de moda veche nu a disparut inca). Atmosfera s-a incalzit destul de repede asa ca in jurul orei 23.00 toata lumea dansa frenetic, iar cei care stapâneau temeinic arta dansului au urcat chiar pe mese sau pe bar pentru a le arata si celorlalti ce inseamna distractia.


Concurs cu doua câstigatoare


Apogeul petrecerii a fost atins de concursul de dans. Sapte dintre cele mai curajoase fete si-au lasat timiditatea deoparte si s-au inscris in concurs, tentate fiind si de premiul pus in joc: o excursie de trei zile la Rânca. Si pentru ca publicul a avut doua preferate, presedintele OSPPEC si cel de la SSA au decis sa mai ofere inca un premiu, o excursie la munte in aceeasi locatie, sponsori fiind chiar cei doi. Cele doua fericite câstigatoare care peste doua saptamâni vor pleca la munte sunt: Mirabela Nicolcea, studenta in anul IV la Litere, si Mihaela Elena Dusca, eleva in clasa a XII-a la Colegiul National „StefanVelovan“. Petrecerea a durat pâna la ora 3.00, când, gândindu-se ca a doua zi va trebui sa se prezinte la cursuri, petrecaretii au plecat spre case.


Si chiar daca a fost o seara dedicata fetelor, cu siguranta nici un domn nu a regretat ca a ales sa-si petreaca seara de 1 Martie alaturi de ele. Si aceasta pentru ca domnii au savurat din plin concursul de dans pentru fete. „Nu ma asteptam la o asemenea reusita, mai ales ca aceasta a fost prima editie dintr-o serie de petreceri pe care intentionam sa le organizam“, a precizat Catalin Panescu, presedinte OSPPEC.


Urmatoarea va avea loc pe 8 martie, de Ziua femeii, când OSPPEC si SSA promit o noua petrecere de neuitat unde doamnele si domnisoarele vor avea parte de câteva surprize si concursuri cu premii constând in excursii la munte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU