30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

Amanta din… garaj

Cheltuiesc banii cu ea, vorbesc numai despre ea, o ingrijesc sa arate tot timpul bine si se supara daca faci vreun comentariu nepotrivit la adresa ei. Iar noi, femeile, nici nu putem face vreo criza de gelozie, pentru ca pâna la urma nu este vorba decât de masina lui.


„Nu mai am bani sa iesim la un suc pentru ca am cumparat tapiserie noua la masina!“, „Scuze ca am intârziat, dar trebuia sa spal masina!“, „Ai grija sa nu o patezi ca tocmai ce i-am luat covorase noi“ si lista poate continua. De cum devine proprietarul unei masini, prioritatile din viata unui barbat se schimba. Pentru multe reprezentante ale sexului frumos este un adevarat mister cum un fier pe patru roti poate declansa adevarate pasiuni din partea barbatilor.


„Din banii strânsi din nunta ne-am luat o masina, pe care o conduce doar el. De atunci, pot spune ca familia noastra s-a mai marit cu un membru. Nu-i inteleg pasiunea asta, dar nici nu pot fi geloasa pe o masina“, a spus Alina Dragomir. Care ar fi motivele pentru care barbatii au o slabiciune pentru masini, nimeni nu poate spune cu exactitate. Exista posibilitatea ca aceasta pasiune sa fie inclusa in materialul lor genetic, dar pâna acum oamenii de stiinta nu au confirmat nimic. Cert este ca masina ii face pe multi dintre ei sa se simta mai puternici. Nu trebuie sa ai fizicul lui Arnorld Schwarzenegger pentru a impresiona, uneori un automobil cu multi cai putere suplineste lipsa muschilor. Si chiar daca nu au decât o Dacie veche, barbatii tot se simt superiori (macar atunci când se compara cu pietonii). De fapt, relatia dintre un barbat si masina sa poate deveni atât de speciala incât acesta simte nevoia de a o boteza (in mod ironic, in limba româna, substantivul „masina“ este de genul feminin). De aici si pâna la a vorbi de ea ca despre o persoana, nu mai este decât un pas.


„Magdalena mea este o minune“


„Magdalena mea este o minune. Din câte incurcaturi nu ne-a scos ea. Când erau copiii mici ii duceam la scoala cu masina, sa nu mai spun ca am vizitat cu ea toata tara“, a spus Ion Constantin, acum proaspat bunic. In plus, se pare ca un automobil are mai putine defecte decât o femeie: acesta nu-l cicaleste niciodata, nu-l lasa balta decât daca se strica sau nu mai are benzina, il asculta tot timpul si nu-l va contrazice niciodata. „Pai cum sa nu investesc mai mult in masina decât intr-o relatie cu o tipa care ma poate parasi oricând?!“, a exclamat un tânar craiovean, care s-a declarat a fi un misogin convins.


In schimb, exista si tineri care doresc masini puternice tocmai pentru a impresiona domnisoarele.


„Nu am masina, dar mi-as dori. Fetelor le plac baietii cu masini. Cu cât automobilul este mai scump cu atât respectivul are mai mult succes la fete“, a declarat Alexandru, un licean craiovean. Pasiunea barbatilor pentru masini poate fi insa exploatata de femei. Daca vreti sa câstigati atentia unui domn nu este nevoie decât sa ascultati cu vadit interes povestile lui despre motoare si volane. Chiar daca nu veti intelege mai nimic (pentru ca ei au darul de a intra in detalii tehnice) nu este nevoie decât sa-l aprobati din când in când si sigur va fi convins ca aveti o pasiune comuna!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS