29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGeografia deputatei Olguta Vasilescu luata de ape

Geografia deputatei Olguta Vasilescu luata de ape

In viziunea deputatei doljene, inundatiile au afectat 1.000.000 de kilometri patrati de teren, adica de… patru ori si ceva teritoriul României!


Deputata PRM de Dolj, Lia Oana Vasilescu, a organizat ieri o conferinta de presa la cabinetul sau parlamentar din Craiova, pentru a lua atitudine impotriva lipsei de reactie a autoritatilor statului fata de efectele calamitatilor naturale care s-au abatut in ultimele doua saptamini asupra României. Olguta a criticat aspru modul in care a actionat administratia doljeana si a tinut sa precizeze ca, impreuna cu deputatul PRM Tudor Matusa, isi va dona salariul de parlamentar pe patru luni pentru sinistratii din Dolj. Ceilalti parlamentari PRM isi vor dona salariile pe o luna si vor constitui un fond de 900 de milioane de lei, care va sta la dispozitia presedintelui Corneliu Vadim Tudor pentru ajutorarea sinistratilor. Apoi, Oana l-a criticat pe presedintele Traian Basescu, din cauza refuzului acestuia de a declara starea de urgenta in urma inudatiilor. „Domnul Traian Basescu greseste cind spune ca nu avem de-a face cu un razboi in România si ca numai 1% din suprafata tarii este afectata. Din calculele facute de PRM, rezulta ca sint afectati un milion de kilometri patrati de teren. De aceea, este obligatorie instituirea starii de necesitate“, a afirmat aceasta. Intrebata de ziaristi daca cifra calculata de „specialistii“ de la PRM nu este, totusi, cam mare, Olguta a ramas putin in cumpana. Apoi, s-a uitat atenta in foile pe care le avea in fata si a raspuns sigura pe sine: „Un milion de kilometri patrati. Asa am vazut si la televizor!“. Atunci, Olguta a aflat cruntul adevar, pe care l-ar fi stiut daca ar fi fost mai atenta la orele de geografie, anume ca România „Mare“ este de fapt o tara micuta, cu o suprafata de numai 237.500 de kilometri patrati. „Ei, poate e vorba de hectare…“, a incercat sa dreaga busuiocul Oana, incheind subiectul.


PRM Craiova, desfiintat pentru ca simpatizeaza cu Ciontu


Deputatul de Dolj, Lia Oana Vasilescu, a afirmat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca Biroul Executiv Municipal PRM Craiova a fost desfiintat pentru ca mai mult de jumatate dintre membrii acestuia l-au urmat pe Corneliu Ciontu, inscriindu-se in Partidul Popular (PP) printre fondatori.


„Am facut rost de o copie xerox a dosarului cu numele membrilor fondatori. Am depistat pe liste o serie de persoane din filiala municipala. Unii dintre ei contesta ca ar fi semnat vreo adeziune la Partidul Popular. Este vorba de aproape 30 de persoane inscrise la PP, dintre care sase contesta in nume personal inscrierea in PP. Zece din 17 membri care faceau parte din conducerea PRM Craiova au trecut la acest partid“, a declarat Oana Vasilescu. Printre cei care ar fi semnat pentru PP s-ar afla Corneliu Stanescu, Dumitru Pirvuleasa, Sorin Ghita, de la organizatia judeteana, si Gheorghe Giuran, Gheorghe Pomana, Ristea Elena si Mirela Terzachis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII