30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024

Scurte stiri

Biciclist gasit mort pe marginea drumului

Mircea Vasile, de 45 de ani, din localitatea Toplet, judetul Caras-Severin, a fost gasit mort in seara de 4 septembrie, pe DN 6, in afara municipiului Orsova, pe partea carosabila in sensul de mers Orsova – Toplet. In urma verificarilor efectuate s-a concluzionat ca biciclistul este posibil sa fi fost lovit de un autovehicul de mare tonaj, al carui conducator auto a parasit locul faptei. Cadre ale Politiei Rutiere Mehedinti si ale Politiei Orsova continua cercetarile pentru identificarea autorului. Autoritatile solicita si sprijinul cetatenilor. Persoanele care s-au aflat in zona si pot da relatii in legatura cu producerea acestui accident sint rugate sa ia legatura cu Politia Rutiera Mehedinti sau cu cel mai apropiat post de politie.

Concurs ciclistic sub influenta alcoolului

Un adolescent din comuna doljeana Simnicu de Sus a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a nimerit cu bicicleta intr-o groapa.

Razvan Constantin, de 16 ani, din satul Izvor, a petrecut simbata seara citeva ore la discoteca din sat. In jurul orei 1.00, tinarul a plecat spre casa impreuna cu mai multi prieteni. Pe drum, baietilor li s-a deschis apetitul pentru competitie si, cum aveau la indemina fiecare cite o bicicleta,s-au luat la intrecere pe soseaua principala din localitate. La jumatatea traseului, Razvan a nimerit cu roata intr-o groapa si s-a rasturnat, lovindu-se la cap. Dr. Alexandru Camenita, seful Clinicii de neurochirurgie de la Spitalul de Urgenta Craiova, unde tinarul a fost internat pentru ingrijiri medicale, sustine ca adolescentul s-a dezechilibrat si a cazut de pe bicicleta pentru ca era beat, insa are sanse mari sa se faca bine.

Un mehedintean a iesit din tara folosindu-se de acte false

Politistii de frontiera mehedinteni au depistat un cetatean care a parasit tara folosindu-se de acte false. Aurel Marinescu, de 61 de ani, din judetul Mehedinti a fost returnat din spatiul Schenghen, ocazie cu care a primit si interdictie de a mai parasi Romania.

Dorind sa se intoarca la munca in strainatate, Aurel i-a sustras cumnatului sau, Virgil Arsenie, de 58 de ani, certificatul de nastere si pasaportul care era expirat. Prin declaratii mincinoase, Aurel Marinescu a inselat institutiile statului, reusind sa obtina, cu fotografia lui si datele personale ale cumnatului, o alta carte de identitate si un alt pasaport si in acest fel a parasit ilegal tara. Aurel Marinescu este cercetat acum pentru comiterea infractiunilor de fals privind identitatea, fals in declaratii, iesire ilegala din tara.

Copil de sapte ani in coma alcoolica

Marioara Izabela Spataru, de sapte ani, din localitatea gorjeana Tintareni, a fost la un pas de a-si pierde viata dupa ce a baut lichior. Copilul, in coma alcoolica, a fost transportat duminica dimineata, in jurul orei 7.00, cu o ambulanta la Spitalul de Urgenta Craiova, unde a fost internat in vederea dezintoxicarii. Nu se stiu deocamdata cu certitudine imprejurarile in care s-a produs intoxicatia, insa se presupune ca fetita ar fi scapat pentru mai multe ore de sub supravegherea parintilor. Cadrele medicale au constatat ca Izabela suferea si de malnutritie. Reprezentantii spitalului craiovean sustin ca au anuntat Directia pentru Protectia Copilului despre acest caz.

Accident provocat de faruri

Martin Vizitu, de 43 de ani, din Slatina, care conducea un autoturism Dacia 1310, a fost orbit la un moment dat de farurile unui alt autoturism care circula din sens opus, intrind in coliziune cu un vehicul cu tractiune animala, condus regulamentar de Anica Constantin, de 60 de ani, din comuna Schitu. Aceasta din urma a fost si singura persoana care a fost ranita in accident. Anica Constantin a fost internata la Spitalul Judetean din Slatina pentru ingrijiri medicale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS