10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateGunoaiele Craiovei, cerute prin fax de la Roma

Gunoaiele Craiovei, cerute prin fax de la Roma

Specialistii Serviciului Public de Salubritate Craiova au fost trasi la raspundere de primarul Vasile Bulucea deoarece intirzie nejustificat alcatuirea unui raport privind structura gunoiului din oras, studiu necesar italienilor de la SYSTEMA ECOLOGIC, care construiesc un depozit ecologic la Mofleni. In urma cu doua zile, Bulucea a iesit ca o furtuna din birou, strigind ca subordonatii nu-si fac datoria asa cum trebuie: „De trei luni primim adrese de la Roma ca sa le trimitem raportul si ei nu fac nimic. Chemati-o pe Sabina Dumitru (sefa Serviciului de investitii- n.r.) la mine!“

Din pacate, sefa serviciului mentionat era in concediu, asa ca misterul s-a lamurit o zi mai tirziu, cind primarul a aflat ca raportul era in lucru la specialistii de la salubritate.

„Am primit pe fax solicitarea italienilor abia acum trei saptamini. In fapt, este vorba de niste chestionare despre tipul deseurilor, la care ar fi trebuit sa raspunda toti agentii economici. Studiul necesita o munca imensa si avem prea putin timp la dispozitie, insa sper ca saptamina viitoare sa il putem trimite prin fax celor de la SYSTEMA ECOLOGIC“, a declarat Sorin Ciobanu, directorul Serviciului Public de Salubritate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS