7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieTrucuri iPhone: cum înregistrezi mesajele audio primite pe Instagram, deși ”nu se poate”

Trucuri iPhone: cum înregistrezi mesajele audio primite pe Instagram, deși ”nu se poate”

Din ce în ce mai multe aplicații de chat oferă posibilitatea expedierii de mesaje efemere, fotografii care dispare sau înregistrări audio pe care le poți asculta o singură dată. Dacă ai însă un pic de răbdare, totul poate fi înregistrat, potrivti playtech.

Instagram este una dintre multele aplicații de chat care facilitează expedierea de mesaje în format audio. Poate fi vorba chiar și de fișiere audio pe care cineva ți le poate trimite. Din păcate, în mod intenționat, nu există niciun mecanism nativ prin intermediul căruia poți înregistra acel conținut audio.

În situația în care ești însă utilizator de iPhone, Apple ți-a pus la dispoziție un sistem prin care poți imortaliza pentru totdeauna acele înregistrări vocale. Nici măcar nu trebuie să instalezi aplicații terțe.
inregistrare video captura de ecran

În primul rând, deschide Instagram și afișează-ți pe ecran mesajul pe care îl dorești imortalizat, dar nu apăsa pe Play pentru a începe redarea sa. Fă un un swipe în jos din colțul din dreapta sus pentru a aduce în prim plan Control Center. Apasă pe Record (butonul din dreapta jos din captura de ecran de mai sus) pentru a înregistrat cu video și audio tot ce se întâmplă pe ecranul telefonului.

Revino în conversația de pe Instagram, apasă pe Play, iar conținutul pe care îl vei auzi va fi înregistrat în format audio/video și salvat în galerie. Ține doar minte că, după ce ți-ai capturat conținutul dorit să oprești înregistrarea cu un tap în partea de sus a ecranului.

Pentru a nu rămâne cu prea mult conținut inutil în înregistrarea ta video, din galerie, poți în orice moment să decupezi doar segmentul care te interesează. Deschide clipul proaspăt înregistrat. Apasă pe Edit în dreapta sus, trage de marginile laterale până ajungi la bucata care te încântă. Confirmă modificările printr-un click pe Done în dreapta sus. Înlocuiește clipul original sau salvează ca pe un fișier nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS