3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieApple deschide primul său magazin plutitor

Apple deschide primul său magazin plutitor

Apple deschide în Singapore un magazin cu totul special, fiindcă va fi pe apă, scrie publicația The Verge. Magazinul Apple Marina Bay Sands este al 512-lea pe care compania îl deschide în lume şi al treilea din Singapore.

Apple a atins recent „borna“ de 2.000 de miliarde de dolari pe bursă, fiind printre companiile tech care au prosperat în aceste luni de pandemie.

Unic şi extravagant

Cel mai nou magazin Apple are formă sferică și va fi unul dintre cele mai costisitoare pe care compania le-a construit, atât fiindcă este plutitor, cât şi pentru că este într-o zonă premium dintr-un oraș care are printre cele mai mari chirii din lume. Construcţia are un aspect costisitor, unic și extravagant.

Magazinul va fi legat printr-un pasaj subacvatic de un mare mall din zonă, iar iluminatul pe timp de noapte este inspirat din tradiționalele sărbători cu lampioane din Singapore.

Apple mai are două magazine în Singapore. Unul pe celebrul bulevard de shopping Orchard Road și altul în aeroportul Changi, faimos pentru mall-urile sale. Cel de pe Orchard Road a fost deschis în 2017, iar cel de la aeroport, în 2019.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS