7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaPutin i-ar fi pus în arest la domiciliu pe șefii serviciului de informații externe al FSB

Putin i-ar fi pus în arest la domiciliu pe șefii serviciului de informații externe al FSB

Președintele rus Vladimir Putin i-ar fi pus sub arest la domiciliu pe doi şefi ai FSB, Serviciul Federal de Securitate al Rusiei, potrivit surselor lui Andrei Soldatov, jurnalist de investigații și expert în serviciile secrete ruse.

„Putin pare să fie cu adevărat nemulțumit de FSB în Ucraina: a atacat Serviciul 5 SOiMS (ramura de informații externe a FSB)”, a scris reputatul expert pe Twitter.

„Serghei Beseda, șeful Serviciului, și adjunctul său Bolukh, au fost plasați în arest la domiciliu, potrivit surselor mele din interior” , spune Soldatov.

Andrei Soldatov este un jurnalist rus expert în serviciile de informaţii şi autor al cărţii best-seller „Rețeaua Roșie”. Soldatov mai este co-fondator şi redactor al site-ului de investigaţii agentura.ru.

Experţii americani estimează că Rusia a pierdut până la 6.000 de militari în doar două săptămâni de război

Experţii americani estimează că Rusia a pierdut până la 6.000 de militari în doar două săptămâni de război în Ucraina. Rusia a recunoscut pierderea a circa 500 de militari, în vreme ce Ucraina susţine că pierderile armatei ruse se ridică la peste 11.000 de militari.

Pe 21 februarie, cu trei zile înainte invadării Ucrainei de către Rusia, Vladimir Putin l-a umilit în faţa camerelor TV pe actualul director al serviciului de spionaj extern al Rusiei, Serghei Narîșkin, în ședința Consiliului de Securitate al Federației Ruse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS