18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNational(VIDEO) USR, PMP și Forța Dreptei au lansat Alianța Dreapta Unită, alternativă la PSD-PNL

(VIDEO) USR, PMP și Forța Dreptei au lansat Alianța Dreapta Unită, alternativă la PSD-PNL

USR, PMP și Forța Dreptei au lansat oficial a alianța partidelor de dreapta, alternativă la PSD-PNL. Un prim pas va fi participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare.

Liderii celor trei partide au decis astfel că ordinea pe liste va fi: Dan Barna, Vlad Voiculescu(USR), Eugen Tomac (PMP), Vlad Botoș, Cristina Prună(USR), Violeta Alexandru (Forța Dreptei).

„Este un moment special, un moment al speranței pntru schimbare în România. Anunțăm astăzi Alianța Dreapta Unită. (…) Vom construi împreună o guvernare responsabilă. Vom fi alături de oamenii care muncesc cinstit. Taxele și impozitele pe care ei le plătesc vor fi – din nou – o investiție într-un viitor mai bun. Noi, Dreapta Unită, vom oferi responsabilitate, predictibilitate și onestitate.

Vreme de trei ani, guvernarea PSD-PNL a băgat mâinile adânc în buzunarele oamenilor prin prețuri record și taxe mai mari ca să plătească pensii speciale, sinecuri și contracte pentru clientela de partid. Trebuie să oprim jaful din banii publici pentru a putea construi o Românie modernă!”, a declarat președintele USR, Cătălin Drulă, conform hotnews.ro.

„Românii vor avea anul viitor o alternativă credibilă și puternică, o „Dreaptă Unit㔓

„Românii vor avea anul viitor o alternativă credibilă și puternică, o „Dreaptă Unită”, care se va lupta cu toată forța împotriva acestor două structuri politice ce joacă fără reguli și se hrănesc doar din minciună, manipulare și demagogie. Iohannis a trădat electoratul de Dreapta, noi nu, și de aceea le cerem românilor să privească dincolo de aparențe și să vină într-un număr cât mai mare lângă noi, pentru că România trebuie salvată din ghearele celor care vor o țară doar pentru ei, ținută la periferia Europei”, a declarat președintele PMP, Eugen Tomac.

„Suntem la 34 de ani de la Revoluție și în loc să constatăm că suntem mai aproape de idealurile celor care au ieșit în stradă de a avea o democrație autentică, fără nomenclatură, fără privilegii, fără Securitate, dimpotrivă, parcă ne-am întors în timp și PSD-iștii și PNL-iștii și opoziția de operetă inventată de PSD și PNL ne-au adus parcă mai aproape de anii ’89 decât de ceea speram fiecare dintre noi (…) Astăzi speranța renaște în România.

Astăzi orice om care își dorește altceva pentru țara asta, care crede cu adevărat în progres, în inițiativă, în responsabilitate individuală, în capacitatea fiecărui om de a reuși în viață, în capacitatea de a avea în sfârșit în țara asta o conducere care să iubească țara asta și să o ducă în direcția corectă. Astăzi, toți acești oameni au o soluție!”, a declarat Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei.

Cele trei formațiuni vor avea luni, la Parlament, un eveniment comun de lansare

​Conducerile partidelor USR, PMP și Forța Dreptei au aprobat joi formarea polului de dreapta în urma negocierilor din ultima perioadă.

Cele trei formațiuni vor avea luni, la Parlament, un eveniment comun de lansare, urmat de o conferință de presă susținută de cei trei președinți ai partidelor.

Citeşte şi: Ministerul de Finanțe pune în vânzare titluri de stat Tezaur

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS