10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNational(VIDEO) Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a depus jurământul

(VIDEO) Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății, a depus jurământul

-

Ioana Mihăilă, desemnată de USR-PLUS la conducerea Ministerului Sănătății, după demiterea lui Vlad Voiculescu, a depus jurământul miercuri seară. 

„Mă bucur că în coaliție s-a găsit un modus videndi care ne dă speranțe că lucrurile vor merge și mai bine“, a spus Iohannis, la ceremonia de învestire, el cerând Guvernului să o sprijine pe Mihăilă.

Ceremonia de învestire are loc la Palatul Cotroceni

Ceremonia de învestire are loc la Palatul Cotroceni, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire aIoanei Mihăilă în funcția de ministru al Sănătății, potrivit HotNews.

Ioana Mihăilă va fi al patrulea ministru al Sănătății în timpul pandemiei


Ioana Mihăilă (41 de ani), medic endocrinolog, fost candidat al Alianței USR-PLUS la Primăria Oradea anul trecut și secretar de stat în Ministerul Sănătății în mandatul lui Vlad Voiculescu a fost propusă miercuri pentru funcția de ministru al Sănătății. Ioana Mihăilă va fi al patrulea ministru al Sănătății în timpul pandemiei, după Victor Costache, Nelu Tătaru și Vlad Voiculescu.
Nominalizarea acesteia vine la exact o săptămână de la demiterea lui Vlad Voiculescu de către premierul Florin Cîțu, decizie care a creat prima criză majoră în coaliția de guvernare, la mai puțin de 4 luni de la învestirea Cabinetului Cîțu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ambulatoriul de la Spitalul Municipal Filantropia va fi echipat...

Spitalul Municipal Filantropia își va dota cabinetele din Ambulatoriu...

ȘTIRI GdS